Aicina apskatīt rūpnieciski izgatavotu siltummezglu

17/02/2022

Lai nodemonstrētu klientiem kāds izskatās rūpnieciski izgatavots un pilnībā nokomplektēts siltuma sadales un regulēšanas mezgls, Lapegļu ielas katlumājā, Kuldīgā, uzstādīts šāds siltummezgls, kas turpmāk administratīvajam korpusam nodrošinās apkuri un silto ūdeni.

SIA “Kuldīgas siltumtīkli” tehniskā direktora vietnieks Ervīns Šteinbergs stāsta, ka Lapegļu ielas katlumājā ierīkotais siltummezgls iegādāts no uzņēmuma “Danfoss”, kas ir viens no vispasaules siltumtehniskā aprīkojuma ražošanas līderiem. Jaunais siltuma sadales un regulēšanas mezgls nodrošinās ne tikai apkuri un silto ūdeni, bet arī pašpatēriņa uzskaiti, kas ļaus uzlabot siltuma lietošanas paradumus. Turklāt siltummezgla tehnoloģija seko līdzi āra gaisa temperatūrai, kas dod iespēju automātiski regulēt siltuma patēriņu dažādos diennakts ciklos. 

“Līdz šim šādi gatavi siltummezglu risinājumi tikuši maz izmantoti, taču vēlamies ar šo izbūvēto siltummezglu parādīt, ka arī šādi risinājumi pastāv. Tiem ir konkurētspējīga cena, izpildījums ir kompakts un vizuāli pārdomāts. Uzlikt šādu siltummezglu ir vieglāk, nekā visas detaļas iegādāties atsevišķi un tad tās uz vietas montēt kopā,” pauž E.Šteinbergs.

Ja vēlaties apskatīt klātienē rūpnieciski izgatavoto siltummezglu, kas uzlikts Lapegļu ielā 8, Kuldīgā, tad lūdzam iepriekš ar mums sazināties pa tālruni 63323721 un vienoties par apmeklējuma laiku.

Fotoattēlos redzamā siltummezgla slodzes: apkure 30 kW, karstais ūdens 20 kW.

Attēlā: “Par šo risinājumu gandarīti “Kuldīgas siltumtīklu” speciālisti – inženieris Jānis Matisons un remontatslēdznieks Nauris Leimanis – kuru ieguldītais darbs un zināšanas sekmējis to, ka šāda veida siltummezgls turpmāk nodrošinās apkuri, silto ūdeni un citas priekšrocības administratīvajam ēkas korpusam Lapegļu ielā 8, Kuldīgā".