Par pagaidu vadītāju iecelts Ervīns Šteinbergs

19/07/2023

Par SIA “Kuldīgas siltumtīkli” pagaidu vadītāju dalībnieku sapulcē ievēlēts uzņēmuma tehniskā direktora vietnieks Ervīns Šteinbergs. Viņš amata pienākumus pildīs līdz konkursa kārtībā tiks izvēlēts jauns valdes loceklis.

Šodien, 19. jūlijā, Ervīns Šteinbergs tikās ar Kuldīgas novada domes vadību – priekšsēdētāju Inesi Astaševsku un vietnieku Arti Robertu - ar līdzšinējo uzņēmuma vadītāju Andri Aniņu, kurš kopš jūnija sākuma vada SIA “Kuldīgas slimnīca,” kā arī uzņēmuma darbiniekiem.

“Paldies Andrim Aniņam par mērķtiecīgu darbu un paveikto uzņēmuma labā. Šī ir joma, kurā īpaši svarīgs mērķtiecīgs nākotnes redzējums, jo ieguldītais darbs nes rezultātu ilgtermiņā. Vēlu veiksmes Ervīnam Šteinbergam un zinu, ka Andris Aniņš arī turpmāk būs klātesošs procesiem, palīdzēs un atbalstīs, lai iesāktās ieceres sasniedz visus mērķus un plānus,” teica Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inese Astaševska.

Simboliski nododot vadības grožus kolēģim, A. Aniņš teica: “Laiks, kad sāku strādāt SIA “Kuldīgas siltumtīkli” sakrita ar brīdi, kad samazinājās šķeldas cenas, ļaujot uzņēmumam atsperties un paveikt lielākas lietas, īstenot ieceres, kuras man kā jaunam vadītājam bija ļoti būtiskas. Jau no pirmās dienas esam strādājuši plecu pie pleca ar Ervīnu Šteinbergu, tāpēc zinu, ka līdz darbu sāks jaunais vadītājs, uzņēmums ir drošās rokās. Milzīgs paldies katram no jums par kopdarbu, lēmums par jaunu izaicinājumu pieņemšanu bija viens no smagākajiem manā profesionālajā karjerā. Esmu pārliecināts, ka uzņemts pareizais kurss un Ervīns apņēmīgi turpinās iesākto darbu uzņēmuma un visa novada labā.”

Konkurss uz “Kuldīgas siltumtīkli” vadītāja amatu tiks izsludināts tuvākajā laikā.