Daudz laimes, Latvija!

17/11/2023

Sveicam Jūs Latvijas dzimšanas dienā! Saules mūžu Latvijai! 18. novembrī aicinām apmeklēt svinīgos pasākumus, kas notiks Kuldīgā un novada pagastos. Priecīgus svētkus!

Sestdien, 18. novembrī, par godu Latvijas Republikas proklamēšanas 105. gadadienai, Kuldīgas novadā notiks svinīgie pasākumi.

Kuldīgā koncerts un karoga krāsās izgaismota Ventas rumba. 

Stiprinot kopības sajūtu, arī šogad Latvijas Republikas proklamēšanas dienā, 18. novembrī plkst. 17.00, Kuldīgas Rātslaukumā visus svētkos ar sirsnīgu koncertu sveiks Kuldīgas novada kopkoris. Šogad svētku sajūtu radīs ne tikai skanīgās novadnieku balsis, bet arī patriotiskā noskaņā sapostā pilsēta un Latvijas karoga krāsās izgaismotā Ventas rumba, kas iemirdzēsies no plkst. 17.00 līdz 22.00.

Valsts svētku koncerta programmu veido Ernesta Vīgnera Kuldīgas mūzikas skolas direktore Andra Zvejniece kopā ar novada diriģentiem Janu Paipu, Laimdotu Mūrnieci un Andi Grozu, kā arī ar mūziķiem Beāti Mačtamu, Aleksi Zariņu, Līgu Aleksandru Jāvaldi, Rolandu Stepanovu un Kristapu Jansonu. Kopā ar kopkori skanīgās dziesmās vienosies solisti Ance Jankovska, Rūta Ķergalve, Amanda Gertnere, Andis Groza un Viktors Ellers.

Svētku koncertu ar uzrunu iedzīvotājiem atklās Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inese Astaševska.

Vairāk šeit: https://kuldigasnovads.lv/latvijas-valsts-svetki-kuldigas-novada/