Par līgumu slēgšanu ar Pelču un Vārmes iedzīvotajiem

12/08/2024

Pelču un Vārmes iedzīvotājus aicinām iepazīties ar svarīgu informāciju par siltumapgādes pakalpojuma nodrošināšanu 2024./2025. gada apkures sezonā Pelču un Vārmes ciematos, Kuldīgas novadā.

SIA “Kuldīgas siltumtīkli” informē, ka, pamatojoties uz līgumu par sabiedriskā pakalpojuma (siltumapgādes pakalpojums) sniegšanu, kas noslēgts 01.02.2024. starp SIA “Kuldīgas siltumtīkli” un Kuldīgas novada pašvaldību par iedzīvotāju nodrošināšanu ar siltumenerģiju Kuldīgas novadā, tostarp paplašinot pakalpojuma sniegšanas zonu Pelču un Vārmes ciematos, 2024./2025. gada apkures sezonā siltumenerģijas piegādi Pelčos un Vārmē nodrošinās SIA “Kuldīgas siltumtīkli”.

Siltumenerģijas tarifs no šī gada 1. augusta ir 81,55 eiro par 1MWh plus PVN (iedzīvotājiem 12%, juridiskām personām 21%).

SIA “Kuldīgas siltumtīkli” lūdz Pelču un Vārmes ciema iedzīvotājus līdz apkures sezonas sākumam noslēgt līgumu par siltumenerģijas piegādi!

Līgumu iespējams noslēgt:

  • klātienē SIA “Kuldīgas siltumtīkli” administrācijā, Lapegļu ielā 8, Kuldīgā, darba dienās no plkst. 8.00 līdz 17.00
  • attālināti, parakstot ar elektronisko parakstu, sūtot pieteikumu uz e-pastu: siltums@kuldiga.lv.
  • Pakalpojuma saņēmēji, kuriem nav iespējams ierasties klātienē vai attālināti parakstīt līgumu ar elektronisko parakstu, varēs līgumu noslēgt Pelču un Vārmes pagasta pārvaldē, sākot no šī gada 19. augusta.

“Kuldīgas siltumtīklu” kontakttālrunis saziņai darba dienās: 63323721.