Aptauja par jaunas siltumtrases izbūvi vecpilsētā

11/04/2017

SIA “Kuldīgas siltumtīkli” saņēmusi iedzīvotāju ierosinājumus par siltumtrases pieslēguma izveidi Ventspils ielā 2 un 17 Kuldīgā. Tādēļ tiek apzināta situācija un izskatīti iespējamie risinājumi par siltumtrases izbūvi šajā kvartālā. 

Lai uzrunātu arī citus šīs apkārtnes iedzīvotājus par iespēju pieslēgties pilsētas centralizētajai siltumapgādei, SIA “Kuldīgas siltumtīkli” ir sagatavojuši aptaujas anketu, ar kuras palīdzību vēlas noskaidrot, vai iedzīvotāji plāno pieslēgt savu īpašumu pie centralizētās siltumapgādes. Anketā lūgts norādīt, vai plānots to darīt uzreiz pēc siltumtrases izbūves, tuvāko gadu laikā, vai arī vispār neplāno pieslēgties centralizētajai siltumapgādei.

Tāpat “Kuldīgas siltumtīkliem” svarīgi ir noskaidrot, vai iedzīvotāji plāno izmantot karsto ūdeni, kas tiek padots centralizēti.

Trašu izbūvi sedz “Kuldīgas siltumtīkli” par saviem līdzekļiem, bet individuālos siltummezglus un iekšējo apkures un karstā ūdens sistēmas izbūvē ēkas un dzīvokļu īpašnieki par saviem līdzekļiem.

Aptaujas anketas par jaunas siltumtrases izbūvi iedzīvotāji saņems savās pasta kastītēs šādās adresēs: Ventspils ielā 2, 4, 6, 8, 10, 13, 15, 15a, 17, 19, 21 un 23, Alunāna ielā 4, 5, 5a un 7, 1905. gada ielā 12, 14, 16, 17, 19 un 21.

Aizpildītu anketu lūdzam nogādāt Lapegļu ielā 8, Kuldīgā, līdz šā gada 25. aprīlim, vai nosūtiet e-pastā: siltums@kuldiga.lv.

Neskaidrību gadījumā zvaniet SIA “Kuldīgas siltumtīkli” inženierim Jurim Hofmanim pa tālruni 28399448.

ANITA ZVINGULE