Saka paldies par paveikto

23/12/2019

SIA “Kuldīgas siltumtīkli” kolektīvā jau par tradīciju kļuvis pirms Ziemassvētkiem visiem darbiniekiem uz mirkli sapulcēties kopā, lai atskatītos uz aizvadīto gadu un teiktu paldies par paveikto.

SIA “Kuldīgas siltumtīkli” valdes priekšsēdētājs Artis Roberts: “Šis gads ir godam nostrādāts. Ar visiem darbiniekiem varu lepoties, jo darbs ir pildīts godprātīgi. Tā ir ļoti liela vērtība. Darbinieki pierādījuši, ka, neskatoties uz neparedzētām situācijām, neietekmējamiem laika apstākļiem un stresu, ārkārtas situācijās ikviens spēj mobilizēties un izdarīt vairāk darba, nekā to prasa tiešie pienākumi. Ikviens darbinieks tur rūpi par “Kuldīgas siltumtīklu” labo vārdu un cenšas, lai visiem būtu labi. Katru gadu kļūstam iedzīvotājiem pieejamāki, nodrošinot centrālapkuri aizvien vairāk klientu.”

Šogad īpašs paldies tika teikts pieciem darbiniekiem: Vilim Akmanim, Raitim Brikmanim, Jānim Pelēkajam, Jānim Osim un Ilzei Immerei.

Uzņēmuma vadītājs V.Akmani uzteica, ka viņš nebaidās uzņemties sarežģītu darbu, un, ko apņemas, to arī noved līdz galam. Grūti būtu atrast otru tādu darbinieku, kurš apveltīts ar Viļa prasmēm un augsto atbildības sajūtu.

R.Brikmanis, kura darba lauks ir gana plašs un izaicinājumu, un risināmo jautājumu ir daudz, tiek galā arī ļoti grūtās un sarežģītās situācijās, kas atgadās “Kuldīgas siltumtīklu” katlumājās. Raitis ir cilvēks, kurš uzņemas atbildību.

J.Pelēkajam šis ir bijis jubilejas gads, jo 7. novembrī viņam apritēja 25 gadu darba jubileja. Jānim tika teikts paldies par entuziasmu, degsmi un gatavību pat no atvaļinājuma atgriezties ātrāk, lai veiktu steidzamus darba uzdevumus.

Jānis Osis darbā ir kluss un nosvērts, godprātīgi veic savu darbu, ir ieinteresēts uzņēmumā notiekošajā, viņam var uzticēties, un uz viņu var paļauties.

Savukārt Ilzei Immerei īpaša atzinība šogad, jo ļoti daudz darba un enerģijas ieguldīts jaunā tarifa projekta izstrādē. Salikt tūkstošiem ciparu un par katru spēt atbildēt, tas ir milzīgs darbs, kas paveikts. Pirms desmit gadiem, apstiprinot siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu, prasības bija ļoti vienkāršas, bet šo gadu laikā tās ir kļuvušas ārkārtīgi komplicētas. Prieks, ka ar šo grūto un apjomīgo darbu tikuši galā paši saviem spēkiem, nealgojot neatkarīgus konsultantus. SIA “Kuldīgas siltumtīkli” jaunais siltumenerģijas tarifs ir 52,99 EUR/MWh (bez pievienotās vērtības nodokļa), un tas stāsies spēkā no 2020. gada 1. februāra.