Pateicas par darbu Jurim Štorham

09/07/2020

Pēc septiņu gadu darba SIA “Kuldīgas siltumtīkli” valdē, darba pienākumus beidz pildīt ilggadējais valdes loceklis Juris Štorhs.

SIA “Kuldīgas siltumtīkli” kolektīvs un Kuldīgas novada pašvaldības Kapitālpārvaldības un audita nodaļas vadītāja Inga Kaltniece ceturtdien, 9. jūlijā, sirsnīgi sveica J.Štorhu, pateicoties par sniegto ieguldījumu uzņēmuma attīstībā.

I.Kaltniece uzsvēra, ka “Kuldīgas siltumtīkli” kā Kuldīgas novada pašvaldības kapitālsabiedrība ir tikusi ļoti labi pārvaldīta, un gan pašvaldība, gan iedzīvotāji var lepoties ar “Kuldīgas siltumtīkliem”. Viņa novēlēja arī jaunajai valdei turpināt labi iesākto darbu.

Līdzšinējais siltumtīklu vadītājs A.Roberts pateicās J.Štorham par uzticēšanos, atsaucību un kompetenci dažādu svarīgu lēmumu pieņemšanā. “Plānveidīgs un saskaņots darbs uzņēmuma valdē sekmējis dažādu projektu īstenošanu, kā arī to, lai visos līmeņos, no uzņēmuma vadības līdz kurinātājiem un citiem amatiem, darbs notiktu raiti.

Savukārt J.Štorhs pateicās par labajiem vārdiem un darba novērtējumu, uzsverot, ka galvenais dzinējspēks bijis A.Roberts, ar kuru kopā daudz apgūts. “Šo gadu laikā īstenojām vairākus nozīmīgus projektus, pēdējais no tiem – Priedaines katlumājas celtniecība. Šis projekts bija īsts pārbaudījums gan tehnoloģiski, gan nemitīgo lietavu un spiedīgo katlumājas celtniecības termiņu ietekmēts. Prieks, ka visu izdevās īstenot un Priedainē uzcelta jauna, moderna katlumāja, kas darbojas automātiskā režīmā. Jaunajam vadītājam Andrim Aniņam vēlu izturību un veiksmi darbā,” teica J.Štorhs.

Turpmāk SIA “Kuldīgas siltumtīkli” valdē būs Andris Aniņš (valdes priekšsēdētājs) un Artis Roberts (valdes loceklis).

Jau vēstījām, ka kopš 1. jūlija SIA “Kuldīgas siltumtīkli” valdes priekšsēdētājs ir A.Aniņš, bet līdzšinējais valdes priekšsēdētājs A.Roberts vada SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi”.

Attēlā: SIA "Kuldīgas siltumtīkli" valdes priekšsēdētājs Andris Aniņš, Kuldīgas novada pašvaldības Kapitālpārvaldības un audita nodaļas vadītāja Inga Kaltniece, SIA "Kuldīgas siltumtīkli" grāmatvede Jana Kārkliņa, finanšu direktore Ilze Immere, ilggadējais valdes loceklis Juris Štorhs, biroja administratore-lietvede Ramona Reita, projektu vadītājs Ervīns Šteinbergs, valdes loceklis Artis Roberts.

ANITAS ZVINGULES teksts un foto