Oct

Klientus klātienē neapkalpo

21/10/2021

Ņemot vērā valdības noteiktos ierobežojumus, SIA “Kuldīgas siltumtīkli” no ceturtdienas, 21. oktobra, klientus klātienē neapkalpo.

Lasīt visu >>

Darbu atvieglos teleskopiskais iekrāvējs

21/10/2021

14. oktobrī sagaidījām mūsu jauno un universālo palīgu – teleskopisko iekrāvēju MERLO TF35.11-TT-145!

Lasīt visu >>

Stiprinām veselību!

21/10/2021

Kad lielie starpsezonas darbi apdarīti, siltums padots un pusdienas laiks atgriezies, tad "Kuldīgas siltumtīkli" dodas pēc idejām un enerģijas jauniem darbiem un izaicinājumiem, mazliet apsildot arī Ventu. Aicinām pievienoties arī citus! Stiprinām veselību kopā!

Lasīt visu >>

Nedrīkst nodarboties ar pašdarbību

08/10/2021

“Kuldīgas siltumtīklu” speciālisti šonedēļ strādājuši ne tikai māju pagrabos pie siltummezglu izbūves, bet nācies pabūt arī vairākos dzīvokļos, kas saskaras ar apkures problēmām. Kā atzīst speciālisti, tad dažu “santehniķu meistardarbi” nebeidz pārsteigt, jo izdarīts tā, lai mājās siltums necirkulētu.

Lasīt visu >>

Pateicas par pieslēgto siltumu

08/10/2021

Šonedēļ jauku, saldu un gardu pārsteigumu - pateicību par pieslēgto siltumu - saņēmām no Kurmāles pagasta Priedaines "Viļņu" mājas saimniecēm. "Kuldīgas siltumtīklu" darbinieki saka sirsnīgu paldies par cienastu un priecājas par darba novērtējumu.

Lasīt visu >>

"Ābeļkalnos" uzsāk apkures sezonu

08/10/2021

Daudzdzīvokļu dzīvojamajai mājai "Ābeļkalni",  Kurmāles pagasta Priedainē, piektdien, 8. oktobrī, pēc pulksten 18.00 tiks veikta apkures sistēmas uzpildīšana, kurai sekos siltuma palaišana, tādējādi arī šajā ēkā uzsākot apkures sezonu.

Lasīt visu >>

Rūpnīcas ceļa mājās apkure darbojas

08/10/2021

Pateicoties klientu atsaucībai, arī Rūpnīcas ceļa mājās Kurmāles pagasta Priedainē trases ir atgaisotas un siltums tiek padots.

Lasīt visu >>

Siltummezgls būs katrā mājā

08/10/2021

Kurmāles pagasta Priedainē turpinās aktīvs darbs pie siltummezglu izbūves katrā mājā, kur siltumu nodrošina “Kuldīgas siltumtīkli”.

Lasīt visu >>

Priedainē padots siltums!

01/10/2021

Esam priecīgi paziņot, ka naktī veiksmīgi darbībā palaista arī Priedaines katlumāja! Darbus beidzām 2.00 naktī, bet prieks, ka uzpildītas un siltums padots lielākajai daļai Priedaines daudzdzīvokļu dzīvojamo māju!

Lasīt visu >>