Jun

Siltus Jāņus!

22/06/2022

"Kuldīgas siltumtīklu" kolektīvs ikvienam novēl lustīgu līgošanu, priecīgus un siltus Jāņus! Līgo, līgo! 

Lasīt visu >>

Turpina samazināt siltuma zudumus

15/06/2022

SIA "Kuldīgas siltumtīkli" izbūvē trašu savienojumu Planīcas ielas māju kvartālā. Projekta mērķis ir atvienot no tīkla vecās katlumājas maģistrāli, tādējādi samazinot siltuma zudumus, uzlabojot siltumtrašu plūsmu un ēku atbrīvojot no liekiem inženiertīkliem.

Lasīt visu >>

Rēķinus var apmaksāt arī "Narvesen"

15/06/2022

Tagad arī visās "Narvesen” tirdzniecības vietās var apmaksāt SIA “Kuldīgas siltumtīkli” rēķinus! Pakalpojuma cena 0,60 eiro.

Lasīt visu >>

Plānotas satiksmes organizācijas izmaiņas Rumbas ielā

14/06/2022

Lai ierīkotu siltumtrases pieslēgumu Kuldīgā, Rumbas ielā 5, 6, 7 un 9, nedēļā pēc Jāņiem, zemes rakšanas darbu dēļ, būs satiksmes organizācijas izmaiņas Rumbas ielā (skatīt pievienoto shēmu). 

Lasīt visu >>

Iespaidīgi - apkures katla demontāža

14/06/2022

Šīs ziņas fotogalerijā piedāvājam nelielu ieskatu no Lapegļu ielas katlu mājas vecā apkures katla demontāžas un jaunā katla uzstādīšanas! Ieskaties!

Lasīt visu >>

Kuldīgā top jaunas siltumtrases un pieslēgumi

08/06/2022

Darba pilnas rokas - vairākās vietās Kuldīgā, tostarp Virkas un Rumbas ielā, šovasar SIA "Kuldīgas siltumtīkli" izbūvēs jaunas siltumtrases un pieslēgumus.

Lasīt visu >>

Lepegļu ielas katlumājai piegādāts jaunais apkures katls

08/06/2022

Priecīgs notikums - šodien Lapegļu ielas katlumājā "ieripoja" jaunais uzņēmumā "AGB serviss" ražotais viena megavata vasaras apkures katls.

Lasīt visu >>