Kuldīgā būvē jaunas siltumtrases

08/08/2023

Katru gadu aizvien vairāk iedzīvotāju izvēlas Kuldīgas pilsētas centralizēto siltumapgādi, kuru nodrošina uzņēmums “Kuldīgas siltumtīkli”. Arī šogad vairāki jauni objekti tiks pievienoti centralizētajai siltumapgādei.

“Kuldīgas siltumtīklu” vadītājs Ervīns Šteinbergs informē, ka šobrīd siltumtrašu izbūve tiek veikta vairākiem objektiem Kuldīgas pilsētā – ēkām Mucenieku ielā 15 un 17, kā arī Liepājas ielā 18, 20A un 26A.

“Pirms siltumtrašu izbūves, tiek rūpīgi apsvērts un aprēķināts, vai jaunie pieslēgumi būs ekonomiski pamatoti. Katru gadu aizvien vairāk klientu interesējas par iespēju saņemt centralizēto siltumapgādi. Šobrīd izbūvējam piecus jaunus pieslēgumus. Ceram, ka ēkas Mucenieku 15 un, iespējams, arī ēkas Liepājas ielā 18 iedzīvotāji jau šogad varēs baudīt centrālapkures priekšrocības. Pārējos objektos vēl īpašniekiem jāveic iekšējo tīklu izbūve un citi darbi,” pauž E.Šteinbergs.

“Kuldīgas siltumtīkli” lokāliem pieslēgumiem un iekšpagalmu tīkliem izmanto dāņu ražotāja “Logstor” izgatavotās rūpnieciski izolētās plastmasas caurules, kas ļauj panākt augstu energoefektivitāti par maksimāli zemām izmaksām.

 

“Kuldīgas siltumtīklu” arhīva foto.

Attēlos – siltumtrašu izbūves darbi Mucenieku ielā 15 un 17, kā arī Liepājas ielā 18, 20A un 26A, Kuldīgā